Μας πήρανε χαμπάρι, κ. Παπαθανάση...

Για την τραγική κατάσταση του ΞΕΝΙΑ, αλλά και για όσα φαίνεται να συμβαίνουν εκεί είχαμε αναφερθεί σε παλαιότερη ανάρτηση (Διαβάστε την εδώ).
Στοιχεία από αυτή μας την ανάρτηση, αλλά και δικιά τους άποψη και φωτορεπορτάζ παρουσιάζουν στο Πατρινό portlal, στο www.thebest.gr

Ορίστε τι γράφουν:

Φάντασμα των παλιών καλών εποχών του, ως… φιλέτο της Ναυπάκτου το πρώην Ξενία, είναι πλέον παρατημένο στην τύχη του από τον Δήμο. Παρά τις επίμονες  προσπάθειες της σημερινής δημοτικής αρχής για την προσέλκυση επενδυτών, δεν έγινε τίποτα.  Η σημερινή οικονομική συγκυρία και η δραματική πτώση του τουρισμού, είναι τα νέα εμπόδια στην όποια προσπάθεια για αξιοποίηση ενός γίγαντα, που τώρα καταρρέει κάθε μέρα. Οι εικόνες είναι τραγικές και η εστία μόλυνσης σε μια άκρως τουριστική και επισκέψιμη περιοχή για την πόλη, ενοχλεί ντόπιους και ξένους. Οι κάτοικοι καταγγέλλουν περίεργες δραστηριότητες στο εσωτερικό του την νύχτα από περιθωριακούς, που βρίσκουν καταφύγιο στο  ανασφάλιστο κτήριο. Ο σημερινός Δήμαρχος είχε τονίσει με συνεχείς συνεντεύξεις  εντός και εκτός της πόλης, το αμείωτο ενδιαφέρον του και τα όνειρα που έχει για την τύχη του Ξενία. Δυστυχώς, οι εικόνες αυτές άλλα δείχνουν.

Διαβάστε το εδώ