Και η “ανανέωση” συνεχίζεται

Το είπαν και το έκαναν με τον πιο επίσημο τρόπο η Ιουλία Χοχτούλα, ο Χρήστος Σικώλας και ο Παναγιώτης Μηνόπουλος, το έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ο Βασίλης Σακέτος, και τώρα ήρθε η σειρά ενός ακόμα. Ο λόγος για τον Τάσο Αλεξόπουλο, πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, που όπως μου είπε, επιτρέποντάς μου μάλιστα τη δημοσιοποίηση της συνομιλίας μας, δεν πρόκειται στις ερχόμενες εκλογές να είναι υποψήφιος με την παράταξη του Θανάση Παπαθανάση.
Πέντε το αριθμό οι αποχωρίσεις των στελεχών από τη δημοτική αρχή, οι τέσσερις μάλιστα από αυτές από ανθρώπους που έζησαν εκ των έσω το τι εστί διοίκηση, σύμφωνα με τα πρότυπα του δημάρχου μας, οπότε τα συμπεράσματα προφανή. Το να τα πούμε για μία ακόμα φορά κι εμείς δεν έχει αξία, όταν τα ίδια τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.
Τώρα γιατί ο Παπαθανάσης σχολιάζοντας τις παραπάνω κινήσεις μιλά για ανανέωση της παράταξής του, αυτό δεν μπορώ να σας το εξηγήσω. Εδώ δηλώνει υπερήφανος για τις εξελίξεις, ενός σίγουρα αποτυχημένου διαγωνισμού, όπως αυτός του Ξενία, εκεί θα κολλήσει. Και η κοροϊδία συνεχίζεται, μόνο που το θέμα είναι έως πότε θα την αντέξουμε ορέ πατριώτες.
Β. Καρ