Μην ξεχνάτε τον στόχο

Το δίπολο που παρουσιάζεται στην παρούσα φάση των Μπουλέ και αντι-Μπουλέ, βαδίζει, έχω να σημειώσω, σε ένα τεντωμένο σχοινί για τα όσα θα ακολουθήσουν. Κι αυτό γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι τον απαρτίζουν άνθρωποι οι οποίοι κατά βάση, θέλω αν πιστεύω, στέκονται απέναντι και στον Παπαθανάση. Αν η προεκλογική συζήτηση απομονωθεί στο κατά πόσο έχουν υπόσταση όλα όσα λέχθηκαν, που έχουν κι αυτά την αξία τους βέβαια, τότε πολύ φοβάμαι ότι ο “λύκος” θα χαρεί. Γιατί ως γνωστόν, άλλωστε, ο... Παπαθανάσης στην αναμπουμπούλα χαίρεται.
Επειδή λοιπόν νούμερο ένα στόχος είναι, και να μην το ξεχνάμε αυτό, το ότι ο δήμος δεν θα πρέπει να κυβερνηθεί ξανά από τον αποδεδειγμένα επικίνδυνο σημερινό μας δήμαρχο, καλό είναι όλοι αυτοί να το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Κι όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι όσοι ανήκουν στις υπόλοιπες παρατάξεις, Μπουλεδικοί, Νταουσανικοί, Καρακωστικοί, Κονιδικοί κλπ...
Γι αυτό, μάλιστα, και κρίνεται αναγκαία η δημόσια δήλωση τους, πριν από τις εκλογές, ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να στηρίξουν τον Παπαθανάση, στην περίπτωση που βρεθεί στην δεύτερη Κυριακή. Ας υπενθυμίζεται, λοιπόν, ο πρωταρχικός στόχος από όλους, και στη συνέχεια ας αναφέρονται σε ότι άλλο θέλουν.
Β. Καρ.