Να αναλάβει ο Παπαθανάσης της ΑΝΝΑ

Έχει ή δεν έχει τελικά πρόεδρο η Αναπτυξιακής; Ισχύει ή όχι η παραίτηση του Άγγελου Σταυρόπουλου στο δημοτικό συμβούλιο του Ιουλίου. Η λογική λέει “ναι”, αλλά ο δήμαρχος, για μία ακόμα φορά, λέει να της πάει κόντρα.
Στη συνεδρίαση της Τρίτης ερωτήθηκε για το τι γίνεται με την εταιρία και τη διάδοχη κατάσταση, μετά την παραίτηση του Σταυρόπουλου πριν από ενάμιση μήνα, αλλά η απάντησή του υπήρξε για μία ακόμα φορά αποστομωτική. “Δεν έχει υπάρξει γραπτός καμία παραίτηση”, υποστήριξε, και όλοι οι παρευρισκόμενοι έμειναν σύξυλοι.
Μα καλά, και τα όσα είπε ο Σταυρόπουλος τον Ιούλιο περί παραίτησής του, δεν τα θυμάται; Ασθενής η μνήμη σου κύριε δήμαρχε, ή επιλεκτική; Γι αυτό είμαστε, όμως, εμείς εδώ, για να σου τη φρεσκάρουμε. Ο Σταυρόπουλος, λοιπόν, την παραίτησή του την είχε υποβάλει εγγράφως, πριν από μερικούς μήνες, δεν εφαρμόστηκε όμως τότε, επειδή ήταν σε εξέλιξη ο διαχειριστικός έλεγχος της εταιρίας. Όταν αυτός ολοκληρώθηκε δήλωσε ξεκάθαρα στο κορυφαίο όργανο του δήμου ότι την ενεργοποιεί, αλλά... “από το ένα μπήκε κι από το άλλο βγήκε”.
Το ότι θέλεις να κερδίσεις χρόνο, αγαπητέ δήμαρχε, καθώς δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που προτίθεται να δεχθεί την τοποθέτησή του στην ΑΝΝΑ, είναι κάτι περισσότερο από φανερό. Μην επιχειρείς, όμως, να ρίξεις τόσο το επίπεδο της νοημοσύνης μας. Ανάλαβε λοιπόν μόνος σου το τιμόνι της, για να επωμιστείς κάποια στιγμή και το μερίδιο των δικών σου ευθυνών για τα όσα έπραξε επί θητείας σας, και την έφεραν... εδώ που την έφεραν. Ο Νίκος Κούμπιος πλήρωσε και με το παραπάνω το δικό του, μήπως ήρθε και η δική σου σειρά, έστω και τώρα; Δύσκολο, έως αδύνατο το βλέπω, αλλά λέω, μήπως.... 
Β. Καρ.