Χρήστο Just do it

Μια βόμβα μεγάλης ισχύος βρέθηκε και εξουδετερώθηκε πριν από μερικές ημέρες στο εγκαταλελειμμένο κτίριο του πρώην "Ξενία" στην Πάρνηθα. Η ισχύς του μηχανισμού ήταν πολύ μεγάλη και θα προξενούσε σοβαρές ζημιές, αν τελικά έσκαγε, ωστόσο κάτι πήγε στραβά και την τελευταία στιγμή τα σχέδιά αυτού που την τοποθέτησε δεν υλοποιήθηκαν.
Το ¨χει η μοίρα των Ξενία αυτή την εβδομάδα να συνδέονται με βόμβες, καθώς, όπως θα διαβάσατε και στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, και στο δικό μας εδώ εντοπίστηκε μία ακόμα, χωρίς να είμαστε ακόμα σίγουροι για το εάν θα “σκάσει”, αλλά και το τι θα προξενήσει στην περίπτωση που ακούσουμε το μπαμ.
Οι ψήφοι που απαιτούνται πλέον για να παραχωρηθεί στον πλειοδότη του διαγωνισμού είναι τσίμα τσίμα και για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να μην ξεστρατίσει κανείς από τη γραμμή, να πει το ναι ο Πατσαούρας, που είναι σαν να το έχει πει ήδη, αλλά να βρεθεί κι ένας ακόμα. Ποιος θα είναι αυτός; Αγαπητέ Χρήστο, στην περίπτωση που το “μαντρί” αποδειχθεί καλά κλειδωμένο, ο κλήρος για να αποτραπεί μία ακόμα μαύρη σελίδα για το Ξενία της πόλης έλαχε σε σένα. Ακόμα κι αν μέχρι σήμερα είπες “ναι” σε πολλά από τα φάλτσα του διαγωνισμού, το “όχι” σε αυτή τη φάση μπορεί να σε ανακηρύξει μέχρι και σε “λαϊκό ήρωα”, τηρουμένων βέβαια των αναλογιών.
Προσωπικά πιστεύω σε σένα, και το ίδιο κάνουν αρκετοί, από αυτούς που μίλησα μέχρι ώρας για την υπόθεση. “Just do it”, που λεν και στο χωριό μου...

ΥΓ: Παρεμπιπτόντως: Έχω καλή όσφρηση, μου το επιτρέπει άλλωστε η μύτη μου, και μυρίζομαι ότι τελικά ο Χρήστος θα πράξη το λογικό. Μπαμ.... κύριε δήμαρχε... μπαμ 
Β. Καρ.