Γελάσαμε...

Blog του Αγρινίου, γνωστό για τα φιλικά του αισθήματα προς το νομάρχη Θύμιο Σώκο, “ερμηνεύοντας” την παρουσία δύο τοπικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο γεύμα που παρέθεσε μετά την επίσκεψή του στη Ναύπακτο, έκανε λόγο για “στενό μαρκάρισμα”, εν όψει και αυτοδιοικητικών εκλογών.
Το post, ούτε λίγο ούτε πολύ άφηνε να εννοηθεί ότι οι Γιάννης Νταουσάνης και Βασίλης Μπαρμπαγιάννης, “σφάζονται” στα πόδια του Σώκου για να έρθουν πιο κοντά στο πράσινο δακτυλίδι για το Δήμο Ναυπάκτου.

Την ερμηνεία αυτή αναπαρήγαγαν και άλλα blogs του νομού, σύνηθες φαινόμενο, χωρίς κακές προθέσεις αλλά σίγουρα με έλλειψη επίγνωσης της πραγματικότητας.

Η οποία πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική.

Αυτή τη στιγμή, αν κάποιος πρέπει να ασκήσει πίεση προς κάπου είναι ο κ.Σώκος. Με τις νομαρχίες να καταργούνται, τον ανταγωνισμό τόσο στην Περιφέρεια όσο και στον Δήμο Αγρινίου να είναι ιδιαίτερα σκληρός, αλλά και τη δικιά του θέση στο κόμμα να μην είναι τόσο δυνατή όσο παλαιότερα, θα πρέπει ο ίδιος να παλέψει αρκετά για το επόμενο δικό του βήμα.

Τα περί “επιρροής” του σε βαθμό καθορισμού χρίσματος-  ειδικά σε μια πληγωμένη απ' τους χειρισμούς του περιφέρεια όπως η Ναυπακτία - μόνο το γέλωτα μπορούν να μας προκαλέσουν.

Comment (1)

Σωστή κρίση, απόλυτα.

nafpaktios