Άγχος, στρες και αγωνία

Ετικέτες

H χρήση του video έχει θεσμοθετηθεί και επίσημα από την αθλητική Δικαιοσύνη, και αυτό γιατί η εικόνα αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα για πολλά που συμβαίνουν εντός των αγωνιστικών χώρων και τα οποία, όμως, ξεφεύγουν της αντίληψης των διαιτητών.

Στη περίπτωσή μας, τώρα, και σχετικά με τις εκδηλώσεις της Ναυμαχίας ο δήμαρχος Θανάσης Παπαθανάσης ζήτησε από τους επικριτές του να εξετάσουν τα video που υπάρχουν, για να διαπιστώσουν και οι ίδιοι ότι οι φετινοί επισκέπτες ήταν περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά και όχι λιγότεροι, όπως αυτοί υποστήριξαν.
Στο γαϊτανάκι αυτής της φιλοσοφίας παίρνω μέρος κι εγώ, προτείνοντας αυτή τη φορά τη χρήση της εικόνας, για να διαπιστώσουμε όλοι την κατάσταση άγχους στην οποία έχει περιέλθει ο δήμαρχος. Η εικόνα του πριν από ένα, και, πολύ περισσότερο, πριν από δύο χρόνια, δεν έχει καμία σχέση με αυτή που αντικρίσαμε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

Στο “πού οφείλεται αυτό;” δεν μπορώ να απαντήσω με σαφήνεια, αφού πιθανή απάντηση μπορεί να είναι η οποιαδήποτε. Οι τελευταίες εξελίξεις, βέβαια, στο εσωτερικό του κόμματος, αλλά και τα όσα συμβαίνουν εσωκομματικά σε τοπικό επίπεδο μπορεί να είναι μια αρκετά πειστική εξήγηση αυτής της έντονης ψυχοκινητικής μεταστροφής.
“Και πού είσαι ακόμα”, λένε κάποιοι που γνωρίζουν καλύτερα τα τεκταινόμενα στη Νέα Δημοκρατία, κι εγώ λόγο να τους αμφισβητήσω δεν έχω...
Β. Καρ.