Η πιο μεγάλη ώρα είναι... Ντόρα

Ετικέτες

Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έκαναν το διάγγελμά τους, τις ώρες που γράφω αυτές τις αράδες περιμένουμε και αυτό του Αντώνη Σαμαρά, ενώ υπάρχει πάντα και ο μπαλαντέρ Ψωμιάδης. Παράλληλα, οι έριδες στο εσωτερικό του κόμματος συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και οι τριγμοί, όποιος κι αν είναι ο επόμενος αρχηγός, δεν αναμένεται να είναι λίγοι.
Το σενάριο της διάσπασης μπορεί να ακούγεται, δύσκολα όμως θα το δούμε να πραγματοποιείται, αφού κάτι τέτοιο δεν το επιθυμούν ούτε στο ΠΑΣΟΚ, όπως λένε εδώ και μέρες τα στελέχη του, αφού θέλουν δυνατούς αντιπάλους...! Τι άλλο θα ακούσουμε, δηλαδή;

Πριν από δύο χρόνια, όταν στην ανάλογη θέση βρίσκονταν οι σημερινοί κυβερνώντες, είχα εκφράσει την επιθυμία να ξεμπερδεύουμε με τον ένα πόλο της ασθένειας του πολιτικού μας συστήματος. Η Ιστορία με διέψευσε κατηγορηματικά. Σήμερα, θα κάνω κάτι ανάλογο και με τη Νέα Δημοκρατία, ελπίζοντας να αλλάξει το γούρι. Συνεχίστε ακάθεκτοι, κύριοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και με τις ευλογίες μου. Το τέλος μπορεί να μην φαίνεται έντονα, αλλά πάντα κάπου παραμονεύει σε αυτές τις περιπτώσεις.
“Ή Ντόρα ή ποτέ”, δηλαδή, και με λίγα λόγια....
Β .Καρ.