Φεστιβάλ πυροτεχνημάτων

Ετικέτες ,


Την τελευταία πενταετία (τουλάχιστον) τα πυροτεχνήματα στη Ναύπακτο εκτοξεύονται σε κάθε λογής εκδήλωση, δίνοντας την εντύπωση ότι κάποτε αγοράσαμε μια μεγάλη παρτίδα σε καλή τιμή και τα χρησιμοποιούμε αναγκαστικά μέχρι να τελειώσουν.

Τα πληρώσαμε θα τα λουστούμε, ένα πράγμα.

Η αλήθεια είναι ότι τα πυροτεχνήματα αποτελούν την εύκολη και εντυπωσιακή λύση για να πλαισιώσεις μια εκδήλωση, όταν δεν έχεις να την ντύσεις με κάτι άλλο. Από την Μεγάλη Παρασκευή και τη Ναυμαχία μέχρι τους γάμους και τα βαφτίσια, τα πυροτεχνήματα αποτελούν το ιδανικό (;) φινάλε και αυτό, μπορεί μεν να μας προβληματίζει, αλλά δεν παύει να μας δίνει καινούργια ερεθίσματα, τροφή για σκέψη.

Γιατί, δηλαδή, να ψάχνουμε αφορμές για να ρίξουμε πυροτεχνήματα όταν μπορούμε να δούμε τα ίδια τα πυροτεχνήματα ως αφορμή; Για ποιο λόγο να τα πληρώνουμε όταν θα μπορούσαμε να διοργανώνουμε ένα φεστιβάλ πυροτεχνημάτων στη Ναύπακτο, όπου ειδικοί απ' όλοι την Ελλάδα, με δικά τους έξοδα, θα διαγωνίζονταν για τις αρτιότερες και εντυπωσιακότερες ρίψεις;

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο λάμψης και κρότου, άλλη μια λαμπρή ευκαιρία να πουλήσουμε φραπέδες και αυτή τη φορά χωρίς ιστορικά περιτυλίγματα και δαπανηρές φιοριτούρες.  Μόνο αγνά παρθένα παραδοσιακά πυροτεχνήματα Ναυπάκτου... 
Α.Σ.

Comment (1)

Αληθεια γνωριζει κανεις ποσο κοστιζουν τα πυροτεχνηματα?.σιγουρα οχι και λιγα!! μηπως γνωριζει καποιος ποσο κοστιζει και ο σκηνοθετης αυτης της ραδιοφωνικης αναπαραστασης με το κλεμμενο soundtrack απο ταινια δρασης του hollywood? ( στην ναυμαχια αναφερομαι).