Βερελής και δημοτικές εκλογές

Ετικέτες ,

Ο αποκλεισμός του Χρίστου Βερελή από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ δεν ήχησε και τόσο καλά σε κάποιους στη Ναύπακτο, κι όχι επειδή δεν το περίμεναν ως γεγονός, αλλά κυρίως γιατί πάνω στον πρώην υπουργό είχαν επενδύσει πολλά για τη μετέπειτα δική τους σταδιοδρομία στα κοινά.

Παραδοσιακά ο Βερελής επηρέαζε πολιτικά πρόσωπα και καταστάσεις, όχι μόνο εδώ αλλά σε ολόκληρο το νομό. Δυστυχώς όμως για τους προαναφερόμενους αυτή η τελευταία εξέλιξη ήταν κάτι που σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσαν τώρα, δώδεκα μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές.


Ο αποδυναμωμένος κομματικά Βερελής δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση εγγύηση για την κάθοδό τους στον πολιτικό στίβο των κοινών της Ναυπάκτου, κι αυτό γιατί τα μόρια που μπορεί να τους δώσει υπό αυτές τις συνθήκες δεν αρκούν σε καμία περίπτωση.
Τι γίνεται τώρα; Τώρα μάλλον αρχίζουν τα δύσκολα. Ποια είναι αυτά; Κυρίως το να πείσουν, πάλι από την αρχή, ότι ανήκουν ψυχή τε και σώματι στο άλλο μπλοκ, αυτό ντε... του αυριανού (κι όμως πιστέψτε το) πρωθυπουργού...
Β. Καρ.

Comments (2)

Το δραμα του ΣΥΡΙΖΑ και του Καρακωστα δεν σας συγκινει; Το ΠΑΣΟΚ θα εχει υποψηφιο... Οι συνιστωσες του ΣΥΝ θα καταληξουν καπου; Θα καταφερουν αβγαλουν ξανα δημοτικο συμβουλο; Ποναει το ερωτημα, αλλα υπαρχει.

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.