Στο δρόμο για την “Ανάληψη”

Ετικέτες ,

Την Παρασκευή που μας πέρασε ο νομάρχης επισκέφθηκε το οδικό άξονα Γέφυρα Μπανιά – Ανάληψη Θέρμου μέσω του οικισμού Πούλιανης, που πρόσφατα ολοκληρώθηκε και όπως είναι λογικό καμάρωσε για το έργο αλλά και τα έριξε στην κυβέρνηση. Από τις δηλώσεις που έκανε κρατώ μεταξύ άλλων την εξής φράση του: “Με την ολοκλήρωση αυτού του δρόμου πολύ καλών προδιαγραφών συντομεύεται η απόσταση της Ναυπάκτου με την Ανάληψη...”Ξεχάστε το έργο και κρατήστε παρακαλώ μόνο τη δήλωση.

Δεν μπορώ παρά ακόμα να έχω στο μυαλό μου τον βαρύ χειμώνα που πέρασε η πόλη με την υπόθεση της πολεοδομίας. Δήμαρχος και νομάρχης, ο πρώτος περισσότερος και ο δεύτερος λιγότερο, όπως επαναλαμβάνουμε συνεχώς, συνέβαλλαν και με το παραπάνω στη διόγκωση του προβλήματος, ενώ δεν είναι ψέμα ότι όπου βάζουν και οι δύο από κοινού το χέρι τους τότε κάπου η μαγιά χαλάει.

Και οι δύο, λοιπόν θα πω εγώ, έχουν αρχίσει να φτιάχνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ένα όντος υπερσύγχρονο “δρόμο” ώστε να συντομεύεται η απόσταση της Ναυπάκτου από την “Ανάληψη”, και δεν εννοώ το χωριό... Ως πόλη, μάλιστα, φρονώ ότι έχουμε ήδη ξεκινήσει το ταξίδι μας προς τα εκεί και αρχίζω να προβληματίζομαι για το εάν υπάρχει γυρισμός. Έχω βέβαια κρατήσει κάποιες τελευταίες ελπίδες, αλλά που να σου πρωτοπάει κι αυτό το “Άγιο πνεύμα”.

YΓ: Ο λόγος που επικαλούμαι μόνο τη βοήθεια του ενός εκ του “τρισυπόστατου” θεωρώ ότι είναι εύκολα κατανοητός
B. Kαρ.