Ο ελαφρώς θυμωμένος κ. Κεχαγιόγλου...

Ετικέτες , ,


Δύο εβδομάδες πριν την Μεγάλη Παρασκευή, μας “ενόχλησε” ο Ίον Κεχαγιόγλου. Ήθελε, λέει, να δώσει μια συνέντευξη ποταμό, να τα βγάλει όλα στη φόρα. Που τον έχει απλήρωτο η Αναπτυξιακή Ναυπάκτου, που κανείς στο Δήμο δεν ενδιαφέρεται για την εκδήλωση, που μόνος του σηκώνει το σταυρό του μαρτυρίου, που η φετινή εκδήλωση κινδύνευε να ματαιωθεί.

Δήλωνε μάλιστα "ελαφρώς θυμωμένος" με την στάση του Δήμου με το σκεπτικό ότι αυτός ήταν ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την κοσμογονία: "Ήρθα στη Ναύπακτο, ασχολήθηκα με δύο εκδηλώσεις του δήμου, τις έκανα πρώτα θέματα στα δελτία ειδήσεων, έφερα πολύ κόσμο στην πόλη γιατί ανέβασα το επίπεδο αυτών", ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα όσων μας είπε.

Η συνέντευξη αυτή δεν δημοσιεύθηκε ποτέ (υπάρχει μαγνητοφωνημένη για κάθε ενδιαφερόμενο) και αυτό διότι για όσα ισχυριζόταν ο κ. Κεχαγιόγλου αφενός δεν υπήρχαν στοιχεία, αφετέρου ήταν... ύποπτα. Ούτε χρέη προέκυπταν από κάπου, ενώ και σε επικοινωνία που είχαμε με τους διοργανωτές, μας τόνισαν ότι ουδεμία σχέση θα είχε ο Ίον με τη φετινή εκδήλωση, εξ' ου και ένα σχόλιο που είχαμε γράψει ότι φέτος θα δούμε πιο σεμνά (και οικονομικά) πράγματα.

Μη θέλοντας λοιπόν να λειτουργήσουμε ως όχημα πίεσης για τον κ. Κεχαγιόγλου, η συνέντευξη κόπηκε. Τελικά, όμως, τα κατάφερε μια χαρά και χωρίς εμάς, κατάπιε τον ελαφρύ θυμό του, έκανε γαργάρα τα χρέη (;), και για άλλη μια χρονιά απολαύσαμε μια σκηνοθεσία επιπέδου που οι πληροφορίες μας λένε ότι επιβλήθηκε εκ των άνω...
Α.Σ.