Άλλο Πυλήνη, άλλο Ναύπακτος

Αρνήθηκε ο Μπουλές την πρόταση της Κίνησης Πολιτών για συνεργασία, καθώς δεν θέτει καν υπό συζήτηση το ενδεχόμενο να μπει στη διαδικασία διεκδίκησης της θέσης του επικεφαλής της ομάδας που θα προέκυπτε, ζήτημα για τον ίδιο τετελεσμένο. Αυτό λένε οι πληροφορίες, και από την εξέλιξη αυτή οφείλω να ομολογήσω ότι κάτι δεν μου κολλάει.
Δεν εξηγείται, για παράδειγμα, η άρνησή του απέναντι σε μια ομάδα, στην οποία δικοί του άνθρωποι είχαν βαλθεί να ασκήσουν ασφυκτικό πρέσινγκ το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τι περίμενε, δηλαδή; Ότι η δουλειά τόσων χρόνων από την Κίνηση Πολιτών θα του δινόταν ως “προίκα”, χωρίς να μπουν και οι ανάλογοι όροι λειτουργίας της ομάδας, ζήτημα υψίστης σημασίας, όπως έχει αποδειχθεί μέχρι σήμερα για την παράταξη του Καρακώστα;

Όντας ο Μπουλές ένας από τους πιο έξυπνους αυτοδιοικητικούς της περιοχής μας, και με δεδομένο ότι θέλει να παίξει με όρους νίκης για το δήμο, προσωπικά ομολογώ ότι πολύ με μπέρδεψε αυτή η συμπεριφορά. Βέβαια, γνωρίζω ότι δεν είναι εύκολο πράγμα το να συνδιοικείς, οτιδήποτε και εάν είναι αυτό με το οποίο καλείσαι να καταπιαστείς. Αλλά αφού το παιχνίδι γίνεται πολύ πιο δύσκολο, καθώς δεν μιλάμε για έναν μικρό δήμο όπως η Πυλήνη, εδώ θα φανεί και κατά πόσον ο ίδιος προτίθεται, αλλά και κυρίως αντέχει, να θέτει τον εαυτό του σε συνεχή κρίση, καταρχάς από την ίδια την ομάδα του και εν συνεχεία από ολόκληρη την πόλη. Γιατί, υπό τέτοιες συνθήκες, δεν εργάστηκε μέχρι σήμερα, καθώς απολάμβανε την απόλυτη πρωτοκαθεδρία στην παράταξή του, ενώ δεν είχε να αντιμετωπίσει δα και καμιά ιδιαιτέρως σοβαρή αντιπολίτευση, πλην πολύ ελαχίστων εξαιρέσεων.
Β. Καρ.