Και οι "τρομοκράτες", καφέ στη Ναύπακτο πίνουν!

Σύμφωνα με “Το Βήμα”, οι φερόμενοι ως τρομοκράτες στην υπόθεση που απασχολεί την επικαιρότητα, χρησιμοποιούσαν τη Ναύπακτο ως πέρασμα, αλλά και τόπο συναντήσεων για... καφέ (μπορεί και τσάι, δεν είμαστε σίγουροι)!

Σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού της αντιτρομοκρατικής, που δημοσίευσε Το Βήμα  συνέβησαν τα παρακάτω:  

"Την 20.11.2010 και ώρα 9.50 ο Σακκάς μετέβη με το αυτοκίνητό του στο διαμέρισμα της οδού Πραξιτέλους από όπου εξήλθε την 12.45 ώρα και επέστρεψε πάλι την 14.40 ώρα. Την 6.50 ώρα της 23.11.2010 εντοπίστηκε να κινείται με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του της Καλλιθέας και μέσω της Εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου κατέληξε στη Ναύπακτο όπου σε παραλιακή καφετέρια της πόλης συναντήθηκε για λίγο με άγνωστο άνδρα περίπου τριάντα ετών, αξύριστο.

Στη συνέχεια μόνος του με το αυτοκίνητό του ακολουθώντας τον επαρχιακό δρόμο Ναυπάκτου - Θέρμου - Αγρινίου κατέληξε στο Αγρίνιο όπου εισήλθε σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της οδού Πραΐδου 73 και Δασκαλοπούλου 52. Την 24.11.2010 και ώρα 6.00 επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του μαζί με άγνωστη γυναίκα περίπου τριάντα ετών, 1,55 ύψος περίπου, η οποία έφερε μαζί της μεγάλο ορειβατικό σάκο χρώματος μαύρου - κόκκινου και ακολούθηκε την ίδια επαρχιακή διαδρομή και όχι το εθνικό οδικό δίκτυο, κατέληξε στη Ναύπακτο όπου εντοπίστηκε μόνος του σε παγκάκι της παραλίας”.


Η ίδια εφημερίδα αναφέρει σε άλλο δημοσίευμα πως γίνονται έρευνες και στη Ναύπακτο.

Αυτά από την κατάθεση του αστυνομικού και κατά πόσον η Ναύπακτος εμπλέκεται στην ιστορία, δεν το γνωρίζουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποτελεί κομβικό σημείο, πέρασμα, που μπορεί να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης ακόμη και σε φερόμενους ως τρομοκράτες. Να το δούμε δηλαδή από την θετική του μεριά!

Η αρνητική είναι ότι δεν έχει καταφέρει ακόμη να γίνει προορισμός. Όχι τρομοκρατών. Αλλά επισκεπτών. Που στο Σαββατοκύριακο πάνω φεύγουν αφού έχουν κάνει κι αυτοί ένα πέρασμα...