Προς Γιάννη Μπουλέ.

Αγαπητέ Γιάννη, αν μπορείς μάζεψε αυτούς που έχουν ξαμοληθεί με μοναδικό τους σκοπό να μας πείσουν ότι τρώμε κουτόχορτο. Το ότι μια ξαφνική πρωία, ημέρα Τρίτη ήταν αν θυμάμαι καλά, ξύπνησε ο Νταουσάνης με την παρέα του και σου άπλωσαν το χέρι, και ενώ εσείς δεν ξέρατε τίποτα γι αυτό αποδεχθήκατε την ίδια ημέρα το συμπεθεριό, πολύ απλά δεν μας πείθει.
Πες τους σε παρακαλώ, τουλάχιστον στις κατ' ιδίαν συζητήσεις που κάνουμε, να μην μιλούν για πολιτικές συμφωνίες πάνω σε αρχές και προγράμματα, αφού αυτά δεν αναλύονται στη μία ώρα χαριεντρισμάτων, παρουσία μάλιστα και των καμερών.
Ο λόγος της συμφωνίας είναι γνωστός, κι όσοι δεν τον ομολογούν, τουλάχιστον σε εμάς που καταλαβαίνουμε δυο βασικά πράγματα, κακό σου κάνουν. Κουκιά σου φέραν αγαπητέ Γιάννη, και τα κουκιά αν θέλεις να γίνεις δήμαρχος δεν τα διώχνεις. Πολύ περισσότερο δε, όταν υπάρχει ο φόβος να τα πάρει ο αντίπαλός σου.
Πες τους, λοιπόν, να μην μας λένε καλύτερα τίποτα, αν έχουν την καλοσύνη, γιατί και η κοροϊδία έχει τα όριά της. Στο ξαναλέω το γιατί. Γιατί έτσι σου κάνουν κακό, και δεν είναι ώρα για να φτιάχνεις νέες αντιπάθειες.
Με κάθε εκτίμηση τα παραπάνω προς το πρόσωπό σου αγαπητέ Γιάννη, γιατί συνεχίζω να σε θεωρώ μια καλή περίπτωση για να διοικήσεις το νέο δήμο. Απλά μη φθείρεσαι άλλο, γιατί αν σε πάρει ο κατήφορος, είναι δύσκολος ο σταματημός.
Β. Καρ.