Μετά την αντάρα, έρχονται μπόρες

Όλα όσα τόσο καιρό ήταν γνωστά στους παροικούντες της... δημοτικής αρχής, πολύ απλά, στη συνεδρίαση της Τρίτης έγιναν γνωστά με τον πιο καταφανή τρόπο. Η έννοια σύμπνοια απέχει πολύ από το κλίμα της ομάδας Παπαθανάση, και το ζήτημα καθώς φαίνεται φεύγει πολύ πέρα από τις εσωτερικές πολιτικές διαφωνίες, οι οποίες αν θέλετε είναι και θεμιτές. Τα ενδοπαραταξιακά μαχαιρώματα έδιναν και έπαιρναν προς κάθε κατεύθυνση, και αυτό, εξ όσων μπορούμε να προβλέψουμε, δεν θέλει και ιδιαίτερες ικανότητες το αντικείμενο, δεν θα είναι το πιο κραυγαλέο περιστατικό που θα έχουμε ζήσει μέχρι το τέλος αυτής της θητείας.

Η άποψη του δημάρχου, βέβαια, είναι διαφορετική και οφείλω να την μεταφέρω όπως ακριβώς μου την είπε: “Δεν τίθεται ζήτημα συνοχής της δημοτικής ομάδας, και αυτό έχει αποδειχθεί σε όλα τα μεγάλα θέματα που έχουμε συζητήσει. Εάν, μάλιστα, κάποιος έχει διαφορετική άποψη, τότε τον καλώ να το αποδείξει με υπαρκτά γεγονότα και όχι με θεωρίες...”.

Αυτή είναι η τοποθέτηση κ. Παπαθανάση, και ο καθένας έχει την κρίση για να την αξιολογήσει. Είτε συμφωνώντας μαζί του, είτε όχι. Προσωπικά, βέβαια, και επειδή ζητούνται πράξεις, δεν θα μπω στη διαδικασία να τις απαριθμήσω, ούτε καν να παρελθοντολογίσω, ακόμα κι αν πρόκειται για γεγονότα μερικών μόλις ωρών. Απλώς σας καλώ να έρθετε στην επόμενη συνεδρίαση, για να δείτε από κοντά τα νέα επεισόδια. Έχει πολλά το σήριαλ ακόμα.
Β. Καρ.

Comment (1)

Ψιλό γαζί μας δουλεύει ο θανάσης...