Δημόσιες σχέσεις

Ετικέτες , , , ,


 Με τον καλύτερο τρόπο έβαλε στη θέση του τον Νίκο Κούμπιο, ο νυν πρόεδρος της ΑΝ.ΝΑ. Άγγελος Σταυρόπουλος. Αφού άκουσε τόσο τον ίδιο όσο και τον Παπαναστασόπουλο να απορούν για την ανάγκη διαχειριστικού ελέγχου στην εταιρεία, ξεσπάθωσε. “Κάποιοι θόλωναν μπροστά στις κάμερες”, είπε, υπονοώντας ουσιαστικά ότι ο πρώην πρόεδρος χρησιμοποίησε το άρμα της ΑΝ.ΝΑ. (και τα χρήματα του Δήμου, κατ' επέκταση) για προσωπική του προβολή, χωρίς να τον ενδιαφέρουν οι επιπτώσεις.
Δημόσιες σχέσεις με ξένα κόλλυβα, δηλαδή, και δεν χρειάζεται καν να περιμένουμε τον διαχειριστικό έλεγχο για να συμφωνήσουμε μαζί του.

ΥΓ. Πείτε το πρόβλημα αντίληψης, αλλά δυσκολεύομαι να καταλάβω την επαναλαμβανόμενη και σε όλα τα επίπεδα σύμπνοια απόψεων μεταξύ Κούμπιου και Παπαναστασόπουλου. Λέτε για την... όσμωση να φταίνε τα πολλά ταξίδια στα εξωτερικά που πήγαν μαζί, με τον... ιερό σκοπό της τουριστικής προώθησης της Ναυπάκτου; Μα ήταν και ο Παπαθανάσης μαζί στα περισσότερα απ' αυτά, ο οποίος επίσης θολώνει μπροστά στις κάμερες....