Ευκαιρία αλλαγής στο Ευπάλιο

Ετικέτες

Ο Καλλικράτης θα φέρει αλλαγές τόσο στα όρια των Δήμων, όσο και στα πρόσωπα της Αυτοδιοίκησης, αυτό είναι δεδομένο. Ίσως το δεύτερο να είναι και πιο σημαντικό, καθώς με τους μέχρι σήμερα συσχετισμούς κάποιες ισορροπίες ήταν δύσκολο να αλλάξουν.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Δήμος Ευπαλίου, που μετά από μια μακρά περίοδο δημοτικών αρχών υπό την δημαρχία του Κωνσταντίνου Τσιακούμη, συνέχεια των οποίων και η δημαρχία του Τάσου Παγώνη, έχει αρχίζει να κουράζει.
Βέβαια, για να λέμε και την αλήθεια, εναλλακτική αξιόπιστη λύση μέχρι σήμερα δεν είχε εμφανιστεί, με αποτέλεσμα οι δημότες να επιλέγουν το μη χείρον...

Αυτό, όμως, αναμένεται να αλλάξει. Το τοπίο δεν είναι ακόμη ξεκαθαρισμένο, αλλά σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η προσκόλληση στο άρμα του Δήμου Τολοφώνος.
Πέρα απ' την αναπτυξιακή δυναμική που θα αποκτήσει το νέο σχήμα, με ένα παραλιακό μέτωπο-διαμάντι, από τη Χιλιαδού μέχρι τα Τριζόνια και την Ερατεινή, ένας υπολογίσιμος αντίπαλος θα μπει με αξιώσεις στη μάχη. Περί του Γιώργου Καπετζώνη (φωτό) ο λόγος, ο οποίος, παρότι έχασε το Δήμο Τολοφώνος για μια ψήφο στις προηγούμενες εκλογές, απολαμβάνει εκτίμησης αλλά και στήριξης στην περιοχή του, ενώ φαίνεται ικανός να συσπειρώσει γύρω του αρκετούς και από την περιοχή του Ευπαλίου. 
Σοβαρός, με άποψη και λόγο, ιδεολογικά στην αντίπερα όχθη απ' την σημερινή δημοτική αρχή, αλλά με δυνατότητες διείσδυσης σε όλους τους χώρους, συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά για την μεγάλη αλλαγή...