Τελικά πλανήθηκα, αφού πρόκειται για... εξωσυζυγικές σχέσεις

Μετά την άρνηση της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας-Δωρίδος να συζητήσει στο προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο το ζήτημα των αγροτικών κινητοποιήσεων και την πρόταση έκδοσης ψηφίσματος αλληλεγγύης, έγραψα την προηγούμενη εβδομάδα, μεταξύ άλλων:
“Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν το έχει κάνει μέχρι σήμερα ούτε η “μαμά” ΓΣΕΕ, που πρόσκειται στον “μπαμπά” ΠΑΣΟΚ, και θα το κάνει στην περίπτωσή μας το πιστό τους τέκνο Εργατικό Κέντρο; Κομματάκι δύσκολο το βλέπω, γιατί, όπως καταλαβαίνετε, είναι δύσκολοι οι καιροί για να το παίζεις άσωτος....”.

Τα γεγονότα, βέβαια, ήρθαν να με “διαψεύσουν” αρκετά άμεσα, καθώς το πρωί της Παρασκευής τα Εργατικά Κέντρα Ναυπακτίας-Δωρίδος και Μεσολογγίου βρέθηκαν από κοινού στο μπλόκο του Κεφαλόβρυσου, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη στήριξή τους στον αγώνα των αγροτών. Τις απορίες μου, βέβαια, για το λόγο που αρνήθηκαν να συζητήσουν το θέμα συνεχίζω να τις έχω, αλλά όπως έχω χρέος, πρέπει να επανορθώσω. Και θα το κάνω για όλη την πυραμιδική του επίσημου συνδικαλιστικού, να το πω κινήματος, θα το πω, που έχουμε στην Ελλάδα.

Η ηγεσία, λοιπόν, της ΓΣΕΕ δεν έχει συνάψει “συζυγικές” σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ, ούτε, κατ' επέκταση, και το Εργατικό Κέντρο της πόλης μας αποτελεί πιστό τους “τέκνο”.

ΥΓ: Το Εργατικό Κέντρο της πόλης, με αφορμή την κήρυξη του Ειρηνοδικείου ως ακατάλληλο από τους σεισμούς, πληροφορήθηκα ότι συμφώνησε να δώσει την αίθουσά του για να συνεχίσει εκεί απρόσκοπτα τη λειτουργία του. Νόμιμο ναι, ηθικό όμως; Και είναι μεγάλη αυτή η συζήτηση, που ξεκινά από τα πολύ παλιά χρόνια, και με πολλές προεκτάσεις.
Β .Καρ.