Προσεχώς καταιγίδες

Ετικέτες , ,



Είναι αλήθεια ότι είχα πολύ καιρό να παραβρεθώ σε συνέντευξη τύπου του δημάρχου - συνήθως τη διαδικασία “υπομένει” ο Βαγγέλης- και είναι επίσης αλήθεια ότι η κατάσταση έχει αρχίζει να... επιδεινώνεται.

Για την ελεγχόμενη στάθμευση η συνέντευξη, και αν στις αρχές ο Παπαθανάσης μιλούσε με τον αέρα του καινούργιου για πράγματα που θα έκανε - και ίσως να του το δικαιολογούσες μέχρι ένα σημείο - σήμερα δεν χωρούν δικαιολογίες γι' αυτά που δημόσια δηλώνει. Είναι, δηλαδή, ανησυχητικό που βλέπει... κοσμογονία ημερών και έργων στο Δήμο Ναυπάκτου, αλλά και καθολική στήριξη στο πρόσωπό του και στις αποφάσεις του. Ίσως και να υπάρχει μια δικαιολογία, αλλά δεν θέλω να σκεφτώ ότι ο -μονίμως ευδιάθετος- δήμαρχός μας έχει χάσει τον ύπνο του (και μαζί την αίσθηση της πραγματικότητας), διαβλέποντας τί - και το κυριότερο ποιος- τον περιμένει στις επερχόμενες εκλογές...

YΓ: Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, "με την ελεγχόμενη στάθμευση ομαλοποιείται η κυκλοφοριακή λειτουργία στο κέντρο της πόλης, τονώνεται η εμπορική δραστηριότητα, εξυπηρετούνται οι επισκέπτες, διασφαλίζεται η στάθμευση των κατοίκων του κέντρου".
Ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε...
Α.Σ.