Γαλάζιο ντέρμπι

Ετικέτες , , ,


Δήλωση στήριξης προς τη Ντόρα Μπακογιάννη είχαμε απ' τον πρώην υπουργό και κομμένο λόγω... αναψυκτηρίου Βασίλη Μαγγίνα, στα μέσα της εβδομάδας, ενώ και η “επίσημη” γραμμή της Νέας Δημοκρατίας στο νομό φαίνεται να κινείται προς τα εκεί.

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι συσχετισμοί στην Αιτωλοακαρνανία δεν θα είναι και τόσο ευνοϊκοί για την κόρη Μητσοτάκη. Κι αυτό γιατί οι Μάριος Σαλμάς και Δημήτρης Σταμάτης (σ.σ. που κατέλαβαν και τις πρώτες δύο θέσεις σε σταυρούς στις πρόσφατες εκλογές),  παρότι είχαν πρόσφατα σημαντική κόντρα μεταξύ τους, έχουν θητεύσει στην Πολιτική Άνοιξη του Αντώνη Σαμαρά.

Στήριξη στην Ντόρα είχαμε και από δύο Ναυπάκτιους, οι οποίοι συνυπέγραψαν το κείμενο των 1.000 υποστηρικτών της. Πρόκειται για τον Ασημάκη Φωτόπουλο, που είχε πολιτευτεί στις πρόσφατες εθνικές εκλογές αλλά και τον Αντώνη Ψαλίδα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

Αν και κανείς εν ενεργεία βουλευτής δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του, το γαλάζιο ντέρμπι στην Αιτωλοακαρνανία αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπο.