Νέο φρούτο

Ετικέτες , , , , ,

Αντιγράφω από δελτίο τύπου του Δήμου Ναυπάκτου, σχετικά με το πρόγραμμα Πίνδος: “Να σημειωθεί ότι η ένταξη στο Πρόγραμμα Πίνδος έγινε μετά από συντονισμένες ενέργειες του Δήμου Ναυπάκτου, του Δήμου Πυλήνης και της Αιτωλικής Αναπτυξιακής, ώστε να ενταχθούν όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα της Ναυπακτίας που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα”. Ξεπερνώντας το γεγονός ότι οι ενέργειες για να ενταχθεί η Αιτωλοακαρνανία στο Πίνδος έχουν ξεκινήσει εδώ και έναν χρόνο με τον Δήμο Ναυπάκτου απόντα, έχω να παρατηρήσω ότι αυτή η “σύσφιξη” των σχέσεων μεταξύ Δήμου Ναυπάκτου και Δήμου Πυλήνης και “ο συντονισμός των ενεργειών” είναι... νέο φρούτο.

Και αυτό το λέω στηριζόμενος κυρίως στην υπόθεση του Παλαιόπυργου, που ο Παπαθανάσης είχε αδειάσει τον Μπουλέ, αποδεχόμενος αίτημα ενσωμάτωσης των Παλαιοπυργιωτών στο Δήμο Ναυπάκτου χωρίς καν να τον ρωτήσει...

Αν είναι αμοιβαία τα αισθήματα μη με ρωτάτε. Αν πάντως κρίνω απ' τα νέα φρούτα που μας έφερε η... κλιματική αλλαγή, όλα γίνονται όταν κινδυνεύει το... περιβάλλον!

Α.Σ.