Για να είμαστε δίκαιοι

Απλήρωτοι και πάλι οι εργαζόμενοι στο ΚΔΑΠ- ΜΕΑ, αλλά πού να ασχολούνται τώρα με αυτά εκεί στο δήμο. Ακέφαλη η εταιρεία, αφού κανείς δεν θέλει να κατηφορίσει κατά Ψανή μεριά, οπότε στο ΟΝ ο αυτόματος πιλότος κι όπου πάει το σκάφος. Το ότι, βέβαια, το σκαρί είναι προσαραγμένο προ πολλού πάνω σε ξέρα, δεν δείχνει να ενδιαφέρει τους άρχοντές μας, οι οποίοι προβλέπεται σύντομα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, να το εγκαταλείπουν δια της ψήφου των πολιτών.
Σημαντική παρατήρηση προς εσάς, κύριε δήμαρχε. Όταν στο φυλλάδιο για το έργο σας αφιερώνετε χώρο για το έργο που παράγει το συγκεκριμένο πρόγραμμα στην κοινωνία, καλό θα ήταν να είστε λίγο πιο προνοητικός για όλους αυτούς που με την εργασία τους σας “έδωσαν” αυτή τη δυνατότητα.
Για να είστε εντάξει απέναντι σε όλους, το λέω αυτό. Αλλά γιατί(;), απορώ και πάλι. Μήπως καταλάβατε τίποτα αυτά τα τέσσερα χρόνια από τα όσα σας φώναζε η κοινωνία, για να καταλάβετε και τώρα; Υπομονή, όμως, μιας και θέλω να πιστεύω ότι έρχεται εκκωφαντική κραυγή αυτή τη φορά. Τόσο εκκωφαντική, που δεν σας σώζει ούτε ο Κοτρωνιάς, απ’ τον οποίον, παρεμπιπτόντως, άρχισαν ήδη οι διαρροές...
Β. Καρ.