Δεν έχει πάτο

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα οι πολιτικές της παρούσας δημοτικής αρχής έχουν φτάσει το χρέος του δήμου στα 6 εκατομμύρια ευρώ, από τα 3 παρά κάτι που το παρέλαβε... και συνεχίζουμε. Τα χρονίζοντα προβλήματα που πήρε ερχόμενη στην εξουσία το 2006 (βλ  οικιστικό, Ξενία, κυκλοφοριακό κλπ) συνεχίζουν να υπάρχουν, γεγονός που μαρτυρά την ανικανότητά της να τα διαχειριστεί... και συνεχίζουμε. Συνυπολογίζοντας ακόμα και τα όσα δημιούργησε με τους τακτικισμούς της και τα πολιτικά παιχνίδια, τρανότερο όλων η υπόθεση της πολεοδομίας, χωρίς βέβαια να είναι το μόνο (βλ επίσης ΕΠΑΛ, 3ο δημοτικό, κλπ), καταλήγουμε στο ασφαλές εκ των αποτελεσμάτων συμπέρασμα ότι οι σημερινοί άρχοντές μας πολύ απλά... δεν κάνουν.
Κι εδώ έρχεται το ερώτημα: Όλα αυτά τα γνωρίζουν εκεί στη Ρηγίλλης; Προφανώς και ναι. Τι λέει λοιπόν για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο δήμος το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, γνήσιο τέκνο της οποίας είναι ο δήμαρχός μας; Η απάντηση από το απόγευμα της Τετάρτης είναι γνωστή: “Βρε δεν πάτε να πνιγείτε κιόλας...”!!! Βρίσκετε εσείς άλλη καταλληλότερη;
Πίσω έχει όμως η αχλάδα την ουρά κύριοι. Κι αν πέρυσι στις εκλογές σας ήρθε ταμπλάς με το ιστορικό χαμηλό για την Ναύπακτο του 38%, υπομονή, γιατί έχει και πιο κάτι έτσι όπως το πάτε.
Β. Καρ