Λασπομαχίες

0

Ξεκίνησε ο καθαρισμός του ΞΕΝΙΑ και όπως ακούγεται πολλές είναι οι προτάσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα αναπλαστεί και θα αποδοθεί στους πολίτες. Είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, καθώς φαίνεται ότι υπάρχει η βούληση. Ωστόσο, μέχρι την άνοιξη που ο καιρός θα επιτρέψει να γίνουν εργασίες είναι κρίμα να μείνει αναξιοποίητος ο χώρος.
Κατεβάζουμε λοιπόν ριζοσπαστική πρόταση με δύο σκέλη. Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία ο χώρος μετά από μια ελαφρά βροχή είναι ιδανικός για λασπομαχίες.
Αν θέλουμε να προωθήσουμε τον αγροτουρισμό, μπορούμε να τοποθετήσουμε στον κήπο μερικά  γουρουνάκια να κυλιούνται στην λάσπη. Ίσως θα μπορούσαν να μπουν σε ειδική θέση και μερικοί ιπποπόταμοι.
Αν πάλι θέλουμε να προάγουμε τον  ηδονοβλεψιακό τουρισμό δεν έχουμε παρά να διοργανώσουμε αγώνες λασπομαχίας με  καλλίγραμμες νεαρές που φορώντας μόνο το μπικίνι τους θα δίνουν μάχες μέχρι τελικής... λάσπης.
Είναι κρίμα να περιμένουμε.

“Σβήνουν” τον Παπαθανάση!

0


Το τι θα συμβεί με τα site των πρώην δήμων δεν είναι ακόμη γνωστό, αλλά τουλάχιστον όσον αφορά το site του Δήμου Ναυπάκτου, είχαμε μια αλλαγή πρόσφατα.
Συγκεκριμένα στην πρώτη σελίδα και συγκεκριμένα στο μήνυμα του δημάρχου η φωτογραφία του Παπαθανάση εξαφανίστηκε, ενώ η εσωτερική σελίδα βρίσκεται “υπό κατασκευή”.
Γενικά, όπου υπήρχε ο Παπαθανάσης, έχει εξαφανιστεί (σε αντίθεση ας πούμε με τη σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου που υπάρχει ακόμη)
Σε μια βόλτα που κάναμε στα site των υπόλοιπων παλιών Δήμων βρήκαμε κανονικά τους εκεί δημάρχους, οπότε το ζήτημα ήταν μόνο με τον Παπαθανάση.
Κι όμως.
Τέτοιο μνημείο δεν έπρεπε να πειραχθεί.
Ούτε τέτοιο έργο διαγράφεται έτσι απλά.
Το καταγγέλλουμε.